Båtolycka med George Costanza

Jag hade en dröm om att det var båttävling. Vet inte vart vi körde, men snabbt gick det i stora båtar. Somliga båtar välte i kurvorna och folk trillade ner i det skummande vattnet. Min båt klarade sig.

Plötsligt ser jag i drömmen hur Seinfeld-karaktären George Costanza ligger under vattnet och är likblek. I drömmen var det här hastigt och lustigt tre månader senare. Jag ser honom där under den skummande vattenytan kritvit – och levandes.

”Please hurry”, sade han och huttrade av kyla.

Ja, det tror jag det att det är kallt och trist flera månader under vattnet. 🙁

3 tankar kring ”Båtolycka med George Costanza

  1. maski hallonen

    Du har stundtals varit ”under isen” (costanza under vattnet) å mått tjyvens. Nu har vindarna vänt å du känner dig segerviss, inom både det ena å det andra området (båttävlingen) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *