Flykten från nötkreaturen

Jag hade en dröm om att jag gick genom en hage. Det var den utanför min kusins barndomshem. Problemet var att djuren var där så jag drog mig undan när tjuren började komma mot mig.

Jag såg en möjlighet att huka mig och krypa ut under taggtrådsstängslet eller vad det var. Men det låg en massa bruna ”kossor” där och tog det lugnt. Jag var mellan två stängsel, det var kanske en meter brett där. Djuren började ställa sig upp och gå därifrån när jag kröp dit.

Jag var orolig och lite pressad och ville bara därifrån. Jag hade i alla fall gott om plats att röra mig fram och tillbaka under den del av stängslet som jag krupit.

Det framgår inte hur djuren tog sig dit eller därifrån. I drömmar spelar sånt ingen roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *