Våldsam dröm om Criminal Minds

Jag hade en dröm om att teamet i Criminal Minds trodde sig ha löst ett fall, men det blev en explosion på våningen under i FBI-byggnaden. Vi tittade ner och såg hissen stå en bit ned i det öppna hisschaktet. Det var rök och elände där nere.

Det var också något annat som hade förstörts på samma våningsplan som vi var. Snacka om att fikastunden och firandet avbröts.

Det var uppenbart att det var en insider, eller en mullvad som låg bakom. Alltså någon i rummet. Det stod klart för mig att det var han i vit skjorta som jag tror hette Joel. Nu finns det ingen sådan i Criminal Minds. Vit skjorta? Nej, person fattar du väl!

Jag vet inte om jag vaknade sen och låg och slumrade. Det blev lite osammanhängande och olika scenarion på hur det hela skulle sluta och hanteras. Han åkte dit i alla fall.

Och min roll bland FBI:s brottsprofilgrupp framgick inte, men det var lite som att jag var en i teamet. I drömmens värld kan jag mycket ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *