Väntat att vänstern är värst

”Vänsterextremister utgör ett större uttalat hot mot politiska företrädare och myndigheter än högerextrema, visar en ny rapport. Forskarna varnar för att se mellan fingrarna med vänstervåldet.
(…)
Brotten är ofta planerade och de vänsterextrema är vana vid att kartlägga sina offer.”

Själv har jag alltid varit mer rädd för vänsteraktivister än högerdito. Nazisternas rasisttanker är alltför dumma för att kunna tas på allvar, och jag är inte invandrare eller nåt.

Däremot är jag kapitalist och gillar demokrati, och det är en eller två saker som vänstern avskyr. Om vänsterextremisterna gillar demokrati beror lite på vem man frågar, dem själva eller någon som studerat t.ex. kommunismens kreatur och vad de alltid gör när de kommer till makten. Sen är det ju skillnad på vänster och vänster…

Dessutom känns det otäckt att vänsterfascisterna ger sig på vem som helst som går emot dem. Nazisterna känns lite mer förutsägbara. Vänsterns kreatur kan få för sig vad som helst, som det unga röda slöddret i Umeå, som rusade in på stans första McDonalds och sen satt där i en stor grupp och förstörde för vanligt hederligt folk genom att skrika lögnaktiga slagord om imperialism.

Eller när tråkmånsar i form av Reclaimare får för sig att slå sönder en svensk småföretagares butik bara för att de av någon ogenomtänkt anledning retat upp sig på USA (sic!).

Vänsterextremister vill ju i det stora hela förstöra hela samhällets ekonomi genom att bekämpa kapitalismen och därmed göra det omöjligt för folk att få lön efter möda. För i ett klasslöst samhälle för ju den late samma ekonomiska standard som den flitige.

Vänstern verkar inte kunna koppla deras åsikter till verkligheten, och kan därför ge sig på vem och vad som helst och med otäckt målmedvetna metoder. Därför är det väntat att vänstern är värst.

3 tankar kring ”Väntat att vänstern är värst

 1. FD nazifreak- nu fri!

  Ä- det du skriver stämmer inte alls…
  inte ens med rapporten som skrivits!

  här kan du läsa den äkta rapporten:

  http://www.sakerhetspolisen.se/publicerat/nyhetsarkiv/nyheter2007/rapporttillregeringenomvaldsampolitiskextremism.5.5bf42a901201f330faf80002492.html

  fick nog av våldet- hoppade av efter många år…beskriver nazism som en stor sekt.
  Han träder fram öppet och berättar..STRONGT!

  Saxat:
  ”Svenska Motståndsrörelsen är den nazistgrupp som Säkerhetspolisen bedömer som det största hotet mot Sveriges inre säkerhet. Den militanta organisationen grundades 1995. Ingen medlem har någonsin tidigare trätt fram och berättat om rörelsen fram tills nu.”
  missade du intervjun 12maj och 14maj? Se dem klicka på länken,
  sök på “Adaktusson- klicka först på 12/5 del 2 är 14maj!

  http://viastream.player.mtgnewmedia.se/player.php?country=se&affiliate=4se

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  I alla fall tidigare, på 90-talet och längre tillbaka, var högerextrema grupper farligare än de vänsterextrema. I dagsläget menar jag att vänstern har tagit täten, men det beror ju lite på hur man ser på saken.

  Citat från http://www.sakerhetspolisen.se/publicerat/nyhetsarkiv/nyheter2007/rapporttillregeringenomvaldsampolitiskextremism.5.5bf42a901201f330faf80002492.html

  ”Vit makt-miljön saknar idag både en direkt avsikt och förmåga att förändra statsskicket. Det gäller också för den autonoma miljön, men där är måltavlan snarare det demokratiska samhällets grundläggande funktioner.”

  Enligt mig gör det vänstern i genomsnitt farligare för samhället, för de siktar oftare (?!) på att förstöra delar av det för att kunna ersätta det med anarkism, kommunismen el.d.

  Om du och andra gör en annan bedömning än jag så respekterar jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *