Hur blev svart blev vit?

Att Michael Jackson själv gick från svart (eg. brun) till vit må så vara efter alla operationer och grejer, men hans gener kan ju  inte ha förändrats. Så hur kommer det sig att att hans barn är vita?

När en mörkhyad får barn med en vit blir barnen inte vita, de blir mulatter.
Någon som vet varför är Michael Jacksons barn vita och inte ljusbruna?

2 tankar kring ”Hur blev svart blev vit?

 1. ss

  För det första: När ska folk lägga ner det här med att han opererade sig vit? Det GÅR INTE att ”operera sig vit”, folk verkar inte förstå den lilla detaljen när de tjatar om Michael Jackson?

  För det andra så tror jag inte att barnen är hans biologiska, däremot så är det mycket möjligt att barn blir helvita eller helmörka om en mörk och en ljus ”parar sig”. Det är ju väldigt ovanligt, men som sagt, mycket möjligt.

 2. yy

  Ja du, man kan inte operera sig vit det är ett som är säkert. Men en sak är klart. Om man är en mörkhyad och en vit som har barn ihop så kan det bli att barnet blir mörk eller vit. Är inte vanligt med det har sker.

  Har en väninna som är vit och hennes man svart. De har ett barn som är ”mulatt” med riktigt afrokrull, men det andra barnet är vit och har som Michael Jacksons barn cendré färgat hår och inget afrokrull.

  Så visst kan det vara Michael egna barn. Allt är möjligt. Och i slutenden så är barnens hans vare sig det är biologiskt eller inte. Det är trots allt inte spermierna som gör en man till pappa utan den som uppfostrar dem och är där för allt. I min mening så var M.J just det, vare sig han var det biologiskt eller inte. Barnen såg honom som sin pappa och det är det viktigaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *