Getingen som följde med mig från drömmen till verkligheten

Jag hade återigen en mardröm om en lång gul geting som flög framför mig i drömmen. Till en början gick det rätt bra att parera dess rörelser, kanske till och med slå bort den. Eller åtminstone schasa bort den i luften.

Det visade sig vara svårt att döda den. Till slut kom den mot mitt ansikte, men jag hann vakna innan det blev för obehagligt.

Det intressanta med denna dröm är att jag vaknade och såg att getingen låg bredvid mig på min kudde. Nu var getingen 1 cm kort och bara satt där. Jag drog upp handen och tänkte knappa/peta bort den med fingrarna.

Jag ångrade mig, eftersom jag tyckte det var helt omöjligt att den skulle ha kunnat följa med mig ut ur drömmen. Denna dröm hade jag i februari, mitt i vintern. Då finns inga getingar i verkligheten.

Ju mer jag stirrade på getingen desto mer genomskinlig blev den. Efter 10-15 sek var den helt osynlig och borta.

Ibland går det tydligen att se saker i syne fast jag är vaken. Eller ”vaken”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *