Skumma resplaner i drömmen

Jag hade en dröm om att jag var på någon sorts visningsresa med ett teakbolag jag investerat i. Tjockis-Micke från tonårstiden var med av någon anledning. Han, en till jag kände igen sedan en visningsresa jag var på i verkligheten, någon ytterligare och jag var på flygplatsen någonstans.

Jag började leta efter avgångstider på skärmarna, men de andra var mer intresserade av att åka någon annanstans. Eller om de gick för att äta istället, de hade i alla fall bara satt sig ned.

Micke föreslog att jag skulle följa med dem till Västindien och han hade någon skum förklaring till det. Jag minns inte riktigt formuleringen, men började fundera på om det handlade om droger eller sexköp eller något.

Jag tvekade.

Vaknade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *