Pretto dröm om styrelsearbeten och sen kom en bamsegeting

Tro det eller ej men jag hade en dröm om hur en styrelse i ett börsbolag ska agera. Ju mer handlingskraft desto större risk för kortsiktighet var faran och risken som jag kom fram till. Om en styrelse vill visa handlingskraft och sparka en VD redan efter ett år blir det förstås ingen långsiktighet och ibland tar saker tid att förbättra.

I drömmen träffade jag en person på en parkeringsplats som hade erfarenhet av detta. Det var någon annan som såg till att vi möttes där. Jag tror inte vi kom så mycket längre i utredningen av styrelsearbeten. Han såg konstig och bredkäftad ut.

Strax därefter hade jag en dröm att att det flög getingar vid någon vägg. En jättegeting satte sig på mitt finger och jag fick svårt att röra på mig och vifta bort den. Otrevligt!

Vaknade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *