Superhjältedröm med patetiskt slut

En natt drömde jag att ett gäng superhjältar skulle stoppa någon ond superantihjälte som var typ oövervinnerlig. De (främst någon kvinnlig superhjälte, oklart vem) lyckades först genom att stänga luckan ned till något underjordiskt komplex och sen lägga sten över. Hur nu det skulle kunna stoppa någon.oövervinnerlig…

De grå stenplattorna ovanpå stålluckan ned i marken var ju en lovande start. Men det fanns byggarbetare där nere och den ondskefulle borde kunna ta sig ut där de går ut tänkte jag. Han verkade i vart fall härligt ondskefullt glad sedan…  berättarrösten sagt något om att han började använda arbetarna där nere.

Han gled fram från höger till vänster ”i bilden” eller om det var mitt synfält. Lite som Skeletor i He-Man fast på Segway eller om han red på någons axlar. Helt normalt i drömmen.

Jag vaknade strax därefter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *