Jag begick ett mord med gott samvete

Jag hade en dröm en natt att jag var på väg in med några matkassar, bland annat Propud chokladproteinpudding. Tre personer började närma sig, de var ute för att stoppa mig eller lägga sig i eller något.

Det var mörkt, troligen natt och tomt i kvarteret. Jag var på någon innergård med mur runt och fumlade vid dörren. En för mig helt ny miljö, inget hämtat från verkligheten.

Nästa scen i drömmen var vi ute på gatan. Endast jag och en av förföljarna. Jag tror det var en pistol jag drog fram och bara dödade honom. Han blödde från bröstet och var död. Jag kände inget, möjligen lättnad eller något. Inget samvete i alla fall. Sån är jag på insidan, tydligen. 🙂

Plötsligt mindes jag var Leif GW Persson sagt om att hålla på mig liket och åka fast. Så jag slutade gömma liket, eller om jag börjat släpa eller bära undan det. Minns inte exakt vad jag gjorde, men jag blev orolig för att jag skulle åka dit nu när mitt DNA fanns på kroppen.

Jag började gå därifrån. Troligen in på gården och in mot huset. Jag var ensam och vaknade nog senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.