Kometnedslag i Falun

Jag hade ännu en dröm där jag var tillbaka i föräldrahemmet. Den här gången var det oväder och jag överraskades av vad som först var ett konstigt ljud av åska. Det visade sig vara ett kometnedslag som kom i så pass långsam hastighet att jag kunde se det fara förbi snett nedåt i luften och slå ned i huset på granngatan nedanför ängen. Rakt in i Henrikssons bruna villa.

Huset tog förstås en del stryk av det och fick som ett stört halvrasat hål i mitten av övervåningen. Det var främst ut ur huset bredvid som det vällde fram rök och det var lite otäckt. Och rent ologiskt förstås.

Sen kände jag ingen direkt oro för personernas liv eller så, det hann jag inte tänka på i denna dröm. Ingen grannsämja där inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *