Tre lögner från Henrik Arnstad

Allt fler ansluter sig till att kritisera läraren Henrik Arnstad för vad som enligt mig verkar vara psykisk sjukdom. Den här gången är det NA som skriver ett par hemska saker om vad tokstollen ljugit ihop.

”Arnstad är en kontroversiell debattör och har bland annat hävdat att den danska tidningen Jyllands-Posten ”hoppades på” en terroristattack för att de publicerade karikatyrer av proften Muhammed.”

(…)

”På Twitter har Arnstad också påstått att svenska soldater i Afghanistan är där för att ’slakta civilia’.”
(…)

”I helgen hävdade Arnstad på allvar att Hanif Bali samarbetar med nazistiska Nordiska Motståndrörelsen (NMR) för att Bali dristade sig till att länka en artikel där Arnstad åker elektrisk skateboard.”

Arnstad har själv förklarat det senaste nazistpåhoppet mot Hanif Bali, men i samma text framgår det att Arnstad uppenbarligen besökt nazistiska NMR:s sajt. Där ser man. Nu är vecka 39:s tönt Arnstad inte nazist, men han beter sig som en när han konstant provocerar och förvanskar och attackerar. Och moderaten Bali vet exakt hur han ska retas och hämnas mot rasistskrikarvänstern.

1 tanke kring ”Tre lögner från Henrik Arnstad

  1. Marie_Louisd Spång

    En hårresande recention av Arnstadt i GP om aktuella böcker om Mannerheim! snack om historielöshet! Självklart trodde de röda att de skulle göra Finland fritt, men med facit i hand vet ju varje normal mänska nu hur det igentligen blev för likasinnade i grannländerna. Detta insåg GM redan då till skillnad från Spssar i Sverige och stormakterna vilket rvingade honom att. Samsrbrta med Tyskland , trots det lyckades han rädda de finska judarna. Lapporörelsen tog han avstånd från ganska tidigt när han insåg vad de stod för!
    Marie_Louise Spång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.