Jävla kärringjävelskärringen blev knuffad nedför branten av mig och pappa

Jag drömde en natt att jag och föräldrarna och Syster Dyster var vid sommarstugan och skulle gå och bada. De var på väg mot vägen istället för vår egen badplats nedanför huset när jag stående i solen på andra sidan huset på grusgången upptäcker att jag inte har några badbyxor på mig. Istället hade jag likt pappa speedos, alltså tighta badbyxor på mig…

Varför jag skulle gå i speedos till badbryggan och där byta till badshortsen är ju rätt festligt.

Plötsligt kom det en främmande kärring gående på vår privata tomt och jag förklarade att det inte var allemansrätt där. Tomten bredvid ser ut som skogsfastighet, men den är bara vildvuxen och privat tomtmark. Hon argumenterade emot, jag minns inte vad hon sa, men jag hetsade upp mig och sa direkt något om jävla kärringjävelskärring.

Plötsligt utspelade sig drömmen utanför föräldrahemmet i Falun. Granntomten som är så korkat planerad var i drömmen nu mkt högre än vår, säkert en meter. Jag och pappa hade nu kläder på oss och vi tog i och motade bort kärringen, tvärs över granntomtens första halva och knuffade sen ned kärringen nedför branten som helt i onödan finns mitt på granntomten även i verkligheten.

I drömmen var branten oerhört mycket längre och brantare och kärringen rullade som en boll 10-15 meter långt och ca 5 meter ned.

Jag minns att ett skimmer av oro spreds sig i mitt inre om huruvida vi gjort lite för mycket, men jag vaknade innan jag hann göra något så dumt som att ångra mig. Usch, att ångra sig eller be om ursäkt – då hade det varit en riktig mardröm! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *