Vänstern är inte för fred, bara mot USA

Wiseman har ett intressant inlägg och hur vänsteraktivister och sossar och annat lösspringande folk bara visar solidaritet med vissa människor, men inte andra. Läs även ledaren i Norbottens Kuriren om detta.

Vänstern protesterar mot Natos militärövning i Sverige, men inte mot Rysslands övning nära Finland. Vänstern hyllar allt FN gör, men är mot att Sverige i FN:s namn hjälper utsatta människor i Afghanistan (antagligen för att USA och Nato också finns i landet).

I Afghanistan har Sverige en helkvinnlig pluton som arbetar med skydd för utsatta kvinnor. Skämmes alla som vill stoppa dessa nödvändiga insatser!

Man kan också jämföra med hur mycket vänstern och kommunister demonstrerade ”för fred” när USA var i Vietnam, och hur lite samma människor protesterade och demonstrerade när Sovjetunionen försökte erövra Afghanistan.

Det handlar alltså inte om solidaritet och fred för kommunister, utan om politiska protester mot det kapitalistiska USA och allt USA är inblandat i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *