Mardrömmen Maradona

Jag läser i DN 10 juni 2010 att den lille knubbige argentinaren Diego Maradonna… jag menar Maradona sagt att han skulle kunna dö för diktatorsvinet Fidel Castro!

Maradona som utan tränarmeriter fick bli förbundskapten för Argentinas fotbollslandslag. Vissa kan tydligen leva på gamla meriter länge.

Gamla, ja. Maradonas meriter efter att han spelade fotboll är ju bland annat svåra drogproblem. Enligt artikeln i DN tog de nästan hans liv.

Och den där bilden på Maradona, hans penis, och den prostituerade tjejen, som jag såg i nån nyhetstidning för ett antal år sedan kan jag tyvärr inte få ur minnet för den var så motbjudande. Bilden? Ja, den också.

Maradona är annars mest känd för att ha varit en bra fotbollsspelare som fuskade mot England i fotbolls-VM 1986. Han gjorde mål med handen men sa:

”The hand of God sent it into the net.”

Vilket dumt citat. Men sant. Tyvärr.

Med det spelarmaterial Maradona har tillgång till som tränare kan det gå bra i VM i Sydafrika. Men det var knappt så Argentina lyckades kvala in. Patetiskt!

Det som irriterar mig mest är när hon Alexandra Pascalido… Pacsalidou… Pascal och C++… äsch, den där grekiskan som intervjuade Maradona och sa nåt patetiskt lismande i stil med

– You are my god!
– I’m only the god of football…

Därmed hade en av de mest pinsamma sakerna någonsin sagts i svensk TV. Att kalla en liten fet kokainmissbrukare för gud är bara patetiskt, även om man är oförberedd vilket hon hävdar att hon var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *