Regeringens retoriska dubbelmoral i flyktingfrågan

Det här med att Socialdemokraterna först kräver fri invandring, eller åtminstone obegränsad asylrätt, för att sedan göra en u-sväng under galgen och skylla allt på Alliansen. Klassisk dubbelmoral?

Socialdemokraterna var med på att det skulle tas emot så många som Sverige tog emot och de fortsatte med den politiken ett år eller så efter valsegern 2014. Men nu har de tydligen lagt om flyktingpolitiken de själva bedrev 2014 och mer än halva 2015 för att den blev ohållbara när Alliansen styrde. Klassisk dubbelmoral!

Jag minns för övrigt att sossarnas ungdomsförbund SSU kallade sosseregeringens politik för rasistisk när de införde de nuvarande reglerna kring passkontroll och annat för att komma in i Sverige. Regeringens och MP:s Åsa-Nisse Romson grät på presskonferensen när hon meddelade att Sverige skulle stänga gränserna. De rödgröna är tydligen emot sina egna förslag och ändå har somliga av dem mage att skylla på Alliansen?

Nu var Alliansens flyktingpolitik destruktiv för både Sverige och de som blev hitlurade i tron att vi hade jobb och bostad åt alla, vilket vi aldrig haft. Att Alliansen sög balle i flyktingfrågan fram till valförlusten 2014 ändrar inte det faktum att sossarna kritiserar sig själva på Twitter i tweeten ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.