Kladd med mat i butiken

Jag drömde jag var i en amerikansk matbutik. Jag stod vid baren för kycklingbitar i sådana där gasförpackade förpackningar (som man säljer kött och fisk i Sverige). Jag hade öppnat en av dem och börjat kladda, men tänkte köpa maten. Vet inte varför jag stod där och undersökte de kladdiga kycklingbitarna.

Då kom den en androgen person från personal och krävde att jag skulle visa upp en massa saker. Allt från ”ID-card, blah blah blah social security number”. Det tog henne säkert 10 sekunder att säga alla saker jag skulle visa upp. Hon tittade helt frånvarande rakt förbi mig när hon sa det som i ett mantra, en van uppläsning hon levererat många gånger förut.

Jag minns det hela var obehagligt, sådär pinsamt och lite irriterande. Tror inte vi kom så bra överens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *