Därför är etablerade medier så tysta kring Virtanens alla sexövergrepp

Nej, Aftonbladet gillar inte våldtäkt, men de tar inte ens avstånd från våldtäktskulturen bland deras ledarskribenter.

Nej, Aftonbladet gillar inte våldtäkt, men de tar inte ens avstånd från vad som framstår som våldtäktskulturen bland deras ledarskribenter.

Tystnaden om Virtanens sexövergrepp från många stora medier är kuslig. Aftonbladet konstaterar kort att han inte är dömd för brott och ljuger om att de inte brukar publicera namn och så då. Detta mer eller mindre i samma andetag som tidningens skribenter kastar välförtjänt med skit på sexismen inom SD. Eller på andra som inte är PK-vänster och kulturelit. Aftonbladet borde ta sitt ansvar och avskeda honom.

Fredrik Virtanen verkar ha förgripit sig på fler än Cissi Wallin.

”Till en lägenhet på Söder. När de andra gick hem drogade han mig, antagligen med rohypnol och förgrep sig på mig. Jag var ett perfekt offer och han brukade göra så, leta upp unga tjejer som hade druckit lite för mycket. Alla vet vem han är men han blev aldrig dömd.”

Med tanke på hur ful Fredrik Virtanen är förstår jag han behöver droga unga tjejer. Låta dem dricka för mycket och sen sätta in stöten. Obegripligt hur folk kan våga dricka mycket överhuvudtaget om du frågar mig. Och obegripligt hur enstaka människor kan vara sexistiska svin och utnyttja det.

Fler vågar komma ut i kölvattnet av skandalen. Som Fridah Jönsson på Preventivpodden som berättar om hur Virtanen (likt en pedofil) raggade på henne när hon var 14 år:

Att gubben Virtanen raggat på fjortisbrudar känns riktigt creepy.

Att gubben Fredrik Virtanen raggat på fjortisbrudar känns riktigt creepy.

Så här har det hållit på i många år tydligen.

Även den här signaturen berättar om hur Fredrik Virtanen förgripit sig på henne sexuellt.

Därmed är det ingen nyhet för insatta i branschen att Virtanen är ett sexuellt rovdjur, utan något som varit känt länge. I alla fall sedan Wallin började prata om hur ”känd medieman” förgripit sig på henne för åratal sedan. Lägg till och stora delar av etablerade mediers anställda och frilansare umgås i Virtanens kretsar, röstar vänster som honom, kallar sig antirasist som han gör, hycklar som han gör, etc.

Det förklarar hur lite etablerade medier skriver om vad den här kändisen gjort, men det ursäktar ingen del av tystnaden och tassandet på tå.

Det förklarar också varför Virtanen skrivit som han gjort de senaste åren. Allt nedsättande och kritiskt Virtanen skrivit om andra har sannolikt handlat om honom själv. Han har sett sig själv i andra.

Märkligt för övrigt att #metoo kampanjen där kvinnor berättar hon hur de sextrakasserats kommer samtidigt som skandalerna i Sverige. Här är feministerna tysta, för nu gäller det Virtanen som är uttalad feminist och socialist. Vänsterfeminismen sviker åter igen kvinnorna.

Annat var det när moderaten Anders Borg festade loss tidigare i år. Trots total avsaknad av käranden/offer i storyn började drevet gå i etablerade medier med namn och pressfoto. Eller när Marcus Birro åt lunch med några SD-personer och fick sparken. Kontrast även här till att Virtanens sexövergrepp knappt nämns eller att han ens får sparken. Än i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *