Comedy Fight Club gör mig förbannad

Comedy Fight Club på TV3 är en hyfsad idé som är uselt genomförd:

 • Vissa lampor lyser rakt in i kameran.
 • Det är hemskt att behöva se samma människors ansikten i publiken (raden längst fram) om och om igen genom hela programmet. Ofta utan anledning, t.ex. när dem bara sitter där och småflinar nöjt i väntat på nästa skratt. Visa bara publiken om det finns en anledning!
 • Och visa inte publiken så här ofta.
 • Ge fan i att zooma in publikens frisyrer bakifrån. Höj kameran så man ser stå-upp-komikern! En pottfrilla är bara dålig lyteskomik, inget att visa upp i TV.
 • De lila staplarna som pendlar upp och ned hela tiden när publiken ska rösta har inget med röstningen att göra. För resultatet presenteras i siffror någon sekund senare. Inte som i Parlamentet där grafiken med staplar visar omröstningen.
 • Varför har Comedy Fight Club en omröstning som inget betyder efter efter första omgången?
 • De klipper inte bort skämt lika effektivt och smidigt som dem gör i Parlamenten eller Extra Extra. Övergångarna blir extra jobbiga när komikerna har 20 sekunder på sig att få publiken att skratta. För då klipper dem bort en snutt och så hör jag två tre ord och sedan domedagsbasunen att nu har det gått 20 sekunder utan skratt. Osammanhängande!
 • Varför börjar programmet alltid 3-5 minuter försenat?

Men den finns trots allt en hel del skämt, så jag ser på programmet ett tag till.

4 tankar kring ”Comedy Fight Club gör mig förbannad

 1. Joel Ursin

  Håller helt och hållet med ovanstående talare! Skitstörigt att man inte får höra hela deras stand up i början på ’tv3 play’ as well!!

 2. Jörgen Martinson

  O jag såg nu en liten bit här av programmet. Och de var inte ens roliga. Felix Herngren brukar vara rolig annars, ju….. Men detta var det sämsta jag har sett alltså……

 3. Emma

  Tycker de är tragiskt att han Messiah Hallberg har gått så långt som han har med tanke på att HELA (jag skojar inte allt från hur han håller sin röst till hur han beter sig på scenen och hur han ser ut ALLT) är snott från den brittiska komikern Jimmy Carr. De räcker med en youtube titt på Jimmy Carr för att se de..

  Tycker att han borde ”diskvalificeras”!

  Tycker inte att man ska ställa upp som komiker eller ens kalla sig för de när man snott precis allt. Är man så värdelös så ska man kanske hitta något annat att roa sig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *