Intet nytt under solen

Som väntat är Michael Moores nya komedi Capitalism: A love story mest vänsterpropaganda och galna upptåg blandat med tragedier.

Citat från recensionen av Afv:

”Och rent formmässigt är det väldigt snyggt som alltid. Film är ett känslomedium och det utnyttjar Michael Moore till fullo. Det är gråtande familjer som mist sina hus, hotfulla bankers med arg psykopatisk uppsyn och så förstås ständigt denna George W. Bush som dansar hula hula på en paradisö.

Men någon underbyggande fakta visas nästan aldrig upp. Vi får inte heller någon bakgrund till hur de gråtande familjerna hamnade i ekonomisk knipa och till sist blev vräkta från sina hus. En gång får vi veta att pappan i familjen blivit sjukskriven men inte mycket mer.”

Jag har aldrig, och kommer aldrig att ha, sett en ”dokumentär” av Michael Moore, Bara en dokumentär om honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.