Klockan som står stilla är sig lik

Finansblogg hittade jag en väldigt intressant liten sak. Det handlar om Nouriel Roubini, som mig veterligen är känd för att i princip alltid ha haft samma åsikt och sagt samma dystra sak om USA:s ekonomi, oavsett utveckling.

Ungefär som en klocka som står stilla – två gånger per dag visar den exakt rätt tid. Och till slut fick han rätt, det blev en finanskris och han blev ett ekonomiskt orakel.

Och så visar det sig, om man nu  tror på Jon Jonsson på Finansbloggen vill säga, att Nouriel Roubini är precis likadan när det gäller kvinnor och raggningsrepliker… Säger samma sak om och om igen tills han får rätt och vinner lite beundran:
🙂

”Can I get you a glass of champagne, have you met my friend George Soros, the billionaire…?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *