Lakanet stod rakt upp

Jag låg där på rygg och drog i lakanen, men det stod ändå rakt upp. Kanske 1,5 meter från mig i sängen i det av morgonljus upplysta rummet. Det var tydligen en ganska stark ond ande eller annan osynlig kraft som drog upp lakanet i den här drömmen för jag orkade inte dra ned det.

Sekvensen tidigare i drömmen hade jag kommit hem till föräldrahemmet igen. Golvet jag lagt i mitt rum och som låg ovanpå det gamla golvet och höjt det med 7-8 cm hade farsan lagt ytterligare två lager så golvet var nu minst 3 dm högre än tidigare. Stadigt och bra tyckte jag när jag gick in i det mörka rummet. Någon ande var jag inte oroad för då…

Det var något som till slut i drömmen blev otäckare så jag ryckte till, men jag minns inte vad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.