Feminister som sviker kvinnor

Bristen på jämställdhet i politiken i Vänsterpartiet är stor, precis som hos andra feministiska partier. Kämpar du för att stoppa förtryck mot kvinnor blir du lätt anklagad för att vara rasist av dina partikollegor. Eller så ”får du sparken”, som Amineh Kakabaveh.

Svårt för mig att avgöra vad ett kommunistparti ställer för krav på en riksdagslista, men troligen ingår inte bara vilja att lösa alla tillåtna problem med högre skatter utan även att förneka alla problem som finns inom vissa utvalda kulturer.

Offer för ett av dessa problem, det så kallade hedersförtrycket, beklagar sig över det bristande stöder även från feminister:

”Feminister bryr sig inte om oss.”

På sätt och vis är Vänsterpartiet rasister som förnekar kvinnoförtryck för alla muslimska kvinnor.

Kommunistsvin upphör aldrig att förvåna med sin usla värdegrund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.