Feminister som sviker kvinnor 4

Hon hinner inte ens ställa klart frågan förrän Pascalidou, på ett synnerligen arrogant vis, bokstavligen viftar bort frågan. Hon påstår att hederskulturen finns ”överallt” och hävdar att det hela handlar om “mäns våld mot kvinnor”. Men Pascalidou är djupt okunnig om hederskulturen. Jag förstår inte varför hon uttalar sig i frågan. Jag kan inte låta henne få stå oemotsagd.

Claudia Aziz skriver att Pascalidous vänsterfeministiska analys är redan motbevisad.

Jag tror inte Pascalidou förstår hur illa det är att hon på klassiskt vänstermaner kollektiviserar och på så vis förminskar problemen i de så kallade hederkulturerna. Det gör inte saken bättre, men kan vara en förklaring. Vi får komma ihåg att Pascalidou kom ut som rasist via hennes tro på att svarta i USA tar emot och konsumerar knark om Trumpanhängar öser ut det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *