Det sämsta rådet någonsin i Framgångspoddens nyhetsbrev

Det enda som begränsar dig är dina drömmar och din fantasi. Allt som ännu inte gjorts är per definition orealistiskt, vilket betyder att du kan bli först med att göra det omöjliga! Känns något farligt, läskigt eller omöjligt? Tänk så här: “Vad är det värsta som kan hända om jag försöker?” Döden kanske du tänker då, men inte ens det gör så mycket för det kan ju bara hända en gång, eller hur? 😉

Jaha, så om folk bara tror att de kan flyga som Stålmannen så kanske de kan det på riktigt också? Hoppar de från höga höjder och slår ihjäl sig så gör det tydligen ingenting då för varje människa kan bara dö en gång.

Det är nog det sämsta rådet någonsin Framgångspoddens nyhetsbrev (kom den 30 december 2017).

Idiot.

Det var inte precis det som Micael Dahlen menade i poddavsnittet. Eller försöker Alexander Pärleros bara skämta bort allt?

Positivt tänkande är däremot ett gott råd, men formulerat så här går det ju att tolka som det sämsta rådet någonsin. Gravitationen har dödat folk förut, precis som en massa andra saker som känns omöjliga för att de helt enkelt varit det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *