Zombieapokalypsen

Jag hade en dröm om zombieapokalypsen en tidig morgon. Först tror jag vi flydde. En bit in i drömmen var de flesta zombierna dödade, bara ett fåtal kvar som passade sig för oss. Vet inte vilka jag hade med mig, men vi var i en stor bil och hade skjutvapen. Zombierna vågade sig inte fram till oss utan bara tittade på när vi åkte förbi.

Senare i drömmen hade vi typ slagit läger eller så och satt på backen. En man i sällskapet hade fått armen infekterad av ett zombiebett eller så. Den var helt utmärglad och tanig. Dessutom missfärgad och blek, ja nästan vit och lite blå områden hade den också. Han behövde tillbaka in i zonen med fler zombier för att hitta något botemedel och rädda armen tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *