Riksmediernas fake news i humorform

Tre fake news-anslag som funnits i PK-media de senaste åren.

Sandvikenrapporten ljög om hur lönsamt det var med invandring. De hade helt enkelt skippat en del kostnader i kalkylen. Sandvikens ekonomi är för övrigt riktigt dålig nu, trots invandringen. Eller tack vare?

Flyktingar är inte alltid högutbildade och är de det får de ändå inte komma in i svenska samhället för t.ex. deras läkarlegitimation inte är giltig här. Synd. Att det sen finns barn från syrien som inte gillar den svenska skolan för att utbildningen är för dålig och respekten för lärarna obefintlig är också synd. Sverige måste bättre sig.

Enligt reportage och intervjuer i media finns det ligor bakom somliga tiggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *