Svartmyrorna kommer

Jag hade en dröm om mig och en lång kvinna (hon blev längre och längre, till slut mkt längre än mig!), men den gulliga romantiken förvandlades i slutet av drömmen till andra och otrevligare saker.

Jag sa att jag nog borde sätta på mig en bättre tröja och hon höll med. Jag gick till bilen och gjorde det.

Alldeles bredvid stod det två andra i sällskapet som hyllade strukturen i en myrstack, hur tallbarren såg ut som små katedraler etc. Det var bara en myrstack och jag stod två meter bort. Upp ur den porösa sandiga marken såg jag hur svarta myror kom upp, sådana där stora 2 cm långa hästmyror. De är egentligen rödsvarta men de här var kolsvarta, som stora svartmyror. Överallt började de komma upp. Tur jag vaknade i tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *