Att hoppa ned våning för våning i parkeringshus

Jag hade en dröm att jag och två killar till skulle lämna något ställe. Det visade sig vara ett parkeringshus. Vi svingade oss ned våning för våning genom att hänga i händerna från varje våningsplans betongkant och sen svinga oss ned till våningen under.

Detta gick i vådlig fart och jag ledde oss storstilat. Hänga, svinga och släppa taget och landa på våningen under. Det fanns alltså ingen vägg utan var helt öppet längs en eller två sidor av parkeringshuset. Det var till en början häftigt och rätt roligt.

En av killarna läste situationen bra så vi inte krockade eller hamnade fel vid ett tillfälle. Bra, sa jag då.

Strax därefter missade jag mitt sving och hopp in under golvet vi hängde från, alltså taket till våningen under. Man kan inte svinga sig uppåt så man slår huvudet i taket när man ska in på våningen under, utan man behöver lite fart mer rakt in så att säga. Jag missade och tog mig inte in över golvet utan föll handlöst utanför våningsplanet ned mot golvet i schaktet(?!) bredvid parkeringshuset.

Jag tror jag vaknade före eller efter jag bottnade, men jag är osäker på hur djupt jag föll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.