Snöberg i drömmen

Det fanns en snöhög på ca 100 meter i en dröm en natt. Konstsnö eller något inför nästa vinter. Vi stod där och titta upp mot toppen av snöberget. Jag såg att snön packats till is centimeterna ovan marken och att det smält underifrån så det gick att stoppa in foten under kanten på snöberget.

Det fanns alltså 2 cm avstånd mellan snöberget och marken under flera kvadratmeter in under berget, så jag så något om att det var farligt för man vill ju inte ha alla hundratals ton snö och is på tårna.

I den här drömmen gick vi flera gånger för att köpa något piller till min vän C:s dotter. Jag har för mig det var strul kring det, eller om jag och C:s brottades till slut där i stan där vi var. När jag till slut fick upp handen mot hans ansikte för att göra lite grejer såg han annorlunda ut än i verkligheten.

Jag vaknade strax därefter och det mesta i drömmen kändes ändå okej. Ingen mardröm eller särskilt frustrerande dröm heller. Mer lagom varm och solig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *