Ett schanningens ord om vinsterna i välfärden av Stefan Sauk

Norrlänning om vinster i välfärden from News55 on Vimeo.

1 tanke kring ”Ett schanningens ord om vinsterna i välfärden av Stefan Sauk

 1. Bengt Wiberg

  Mycket bra Stefan!

  Den här fd kommunala ekonomichefen tröttnade på den totala avsaknaden av fakta och gjorde en egen välfärdsutredning ideellt genom att göra en enkät till alla Sveriges kommuner. Resultaten var häpnadsväckande. Över 7 av 10 kommuner har varken morot eller piska utan avskriver istället kommunala verksamheters förluster och konfiskerar alla ev vinster årligen.

  Resultatet blir ”schanningens” verklighet. Duktiga kommunala verksamhetschefer som hanterat sina resurser kostnadseffektivt får inte ta del av överskottet till sin förskola, skola eller äldreboende. Det omvända gäller alla odugliga chefer, som i total brist på ledarduglighet, kör sin verksamhet med underskott. ”Kommunfullmäktige” skriver ju av allt varje år ändå.

  Här är en egen liten video som avslöjar regeringen och Reepalu med rumpan bar. Fakta är så mycket bättre än ”känslor” när man som offentliganställd hanterar andras pengar (skattebetalarnas).

  https://youtu.be/EUEw-8VHh1U

  Mvh Bengt Wiberg, Lidingö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *