Maffiauppgörelse plötsligt en natt

Jag hade en dröm att vi var fyra stycken i ett hotellrum någonstans. Vi väntade på en affärsuppgörelse i den kriminella världen. Jag upptäckte att de var på väg, för dörren stod öppen till en korridor.
– Incoming!
Sade jag och vi intog våra positioner.

Jag ville helt omotiverat hålla rätt föremål i handen och allt kretsade kring min högre byxficka. Först hade jag nyckelknippan till mitt hem i handen. Kändes helt fel. Jag fumlade och stoppade ned den och bytte till mobiltelefonen. Det kändes bättre, oklart varför.

De andra kom in och de var tre stycken. De hade med sig en sån där väska med metallhölje. En liten tant var deras ledare. Vi var fyra så vi var en för mycket. Min boss sade något och jag började lämna rummet. Tanten stoppade mig på väg ut och bad mig med några konstiga ordval gå mer bredbent, och kanske inte flina så där som jag just gjorde när jag var… jag tror hon sa arresterad.

Tanten var väldigt lik en tant på löneavdelningen på ett ställe där jag jobbat tidigare i verkligheten, vad gjorde hon som maffiaboss i min dröm?

Jag vaknade sen tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *