Dröm om auktionsduell

Jag hade en dröm om att jag gick allt närmare en björk och till slut var trädstammen 1,5 meter i diameter. Men strunt i det. Jag hade en annan dröm en annan natt där min förre chef P-Å var på auktion och bjöd mot Jeremy Clarkson från Top Gear. P-Å bjöd och trodde han skulle vinna, men Clarkson som satt en rad längre fram vände sig långsamt om och och log brett.

Jag tror jag visste han skulle bjuda typ 3 miljoner kr mot P-Å som inte kunde ge mer än 2,8 miljoner kr. Han hade nog sagt det till mig innan. Ingen aning om vad saken gällde. P-Å:s ansiktsuttryck förvandlades till en skrynkel av frustration när han insåg att han skulle bli överbjuden. Jag satt bredvid, men jag minns inte om Clarkson hann bjuda innan drömmen var över. Han ville vänta så länge som möjligt för att jävlas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.