Missiler mot Godzilla

Jag hade en storslagen dröm en natt i våras om hur jag på ett par kilometers höjd såg missiler från sannolikt amerikanska militären anfalla Godzilla som stod ute i vattnet utanför någon stad. Först några enorma explosioner, sen många till så Godzilla trots sin kroppslängd på typ 100 meter försvann i ett eldhav. Jag tror planen innan var att anfalla med kärnvapen, men explosionerna stämde inte riktigt överens med det.

I nästa sekvens i drömmen var jag uppe på däck på ett krigsfartyg. Svallvågen från explosionerna fick båten att gunga till förstås, men styrman parerade det bra. Fartyget körde in mot någon sorts S-formation av landmassa och vågen som kom emot oss därifrån var enorm av någon anledning.

Fören på fartyget åkte rakt upp och till min förvåning loopade fartyget 360 grader runt. Det gick bra, men jag tror jag vaknade i samband med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.