Paul Krugman fortsätter underprestera

Paul Krugman fick förvisso ekonomipriset en gång i tiden, men därefter har hans uttalanden tyvärr blivit allt mer förvirrande och extrema. Krugman har tidigare inte bara kallat oliktänkande för förrädare utan även varit en dålig ekonom. Han har sen fortsatt och är en av alla de som haft helt åt helskotta fel om Brexit.

The week after the Brexit vote, he lambasted “seriously evil editors of Britain’s tabloids who fed the public a steady diet of lies” and David Cameron, the one who would “go down in history as the man who risked wrecking Europe and his own nation for the sake of momentary political advantage.”

 

Krugman has made a career of being wrong, of course. (This is the same guy who famously declared in 1998 that the internet would have “no greater impact on the economy than the fax machine.”)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *