Annie Lööf sätts dit i utfrågning om ensamkommande

Nästan väntat att det blev Sharia-Centern som valde att möjliggöra propositionen att låta 9000 ensamkommande utan asylrätt få asyl. Trots att många av dem ljugit om sin ålder. Eller som Annie Lööf uttrycker saken, de har inte ljugit om sin ålder även om de blivit åldersuppskrivna…?!

Tidigare hade jag ett annat inlägg på gång, men jag skrev om det sen jag researchat och insett att gruppen ensamkommande inte enbart består av män utan att det finns några tjejer också. Trevligt för dem att få stanna och medmänskligt är det och så vidare.

Det är ändå rätt typiskt att Sveriges så kallade feministiska regering röstar igenom ett så ojämställt förslag, som nästan enbart gynnar män och knappt inte alls kvinnor. Inte konstigt att lagrådet kritiserar det och andra lagar som sosseregeringen vill baxa igenom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *