TV-tävling och lekprogram som gick bra

Jag drömde en natt jag var med i ett stort lekprogram på TV. Det var en massa olika saker men jag minns det sista bäst. Vi skulle hitta en penna i var sitt stort bås fullt med en massa godispåsar. Jag blev så godissugen.

Jag såg och hittade uppe på den gröna väggen en påse med en liten mjuk böjlig grön penna direkt, men öppnade andra påsar ändå för säkerhets skull. Pennan såg ju så konstig ut, men den innehöll handskrivna instruktioner till vad jag skulle göra.

Jag hade tidigare i programmet lyckats med något och pratat med en kvinna – troligen min flickvän – om det var värt att raka av sig skägget för det här. Nu stod det så på lappen i alla fall. ”Raka allt på överläppen och runt munnen.”
Det fanns en liten rakapparat i godispåsen också och jag var på väg att börja raka mig för jag ledde tävlingen.

Skönt att jag vaknade innan jag gjorde något så dumt som att raka bort skägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *