Ny toalettdröm – Satt gränsle på toa i köket och sprejade hejvilt

Jag drömde tyvärr återigen om att jag gick på toaletten. Den här gången satt jag gränsle på toan som stod i köket tror jag. Kanske i föräldrahemmet, men det kan ha varit någon annanstans också. Vet inte exakt vilka andra som var i rummet, kanske pappa och någon till.

Sittandes gränsle vänd mot vattentanken på toan kissade jag med överhandsgrepp, eftersom min ”kran” var tillräckligt lång och rörlig för att hålla den som en vattenslang i sista decimetern av slangen. Urinet var rosa periodvis (vilket hänt tidigare), men oftast mörkgult. Det kom mängder, även på den andra toasits som fanns nere i toaletten. Som en toa i en toa. Hur nu någon skulle kunna sitta på den lilla sitsen som fanns 1-2 decimeter ner i toan.

Det var heller knappt någon stråle utan mer som att spreja med en vattenslang. Inget jag skämdes för heller. Inte för någon av de andra i köket brydde sig, men ändå.

Varför drömmer jag om sånt här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *