Drömde om choklad i natt

Jag drömde vi tävlade. En tävling var att klättra högt upp i ett träd och killen i mitt lag lyckades bra. Jag såg det hela framifrån som om jag också klättrade eller svävade. Hans linor hakade en kort stund upp sig på en krok på trädet där han skulle vända, men det gick bra att ta sig loss.

Efter någon form av målgång på marken skulle vi senare tävla genom att köra segways över tårta,  banor gjorda av tårta. Å ena sidan var det miniatyrer på två gånger en decimeter med små chokladbitar på och vi skulle äta delar av den banan. Jag såg detta rak ovanifrån, som om jag satt, och det var som en liten labyrint av chokladbitar.

Å andra sidan var segwaysen i naturlig storlek och vi skulle köra banan stående på dem med ett par decimeter höga chokladtårtor i rektangulär form. Inget gick ihop i denna dröm. Vet inte om vi ens startade tävlingarna innan jag vaknade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *