Stressad på landets största busscental

Ännu en dröm om stress och förvirring i samband med resa. Ja, jag vet, men håll käften!

Det var två andra som jag inte alls hade sällskap med men som skulle dit jag skulle så jag såg de här tjejerna då och då på den enorma busscentralen. De satt mitt emot mig ett par rader bort i den stora vänthallen. I högtalarna sa en röst att bussen var på plattform tre så vi och flera andra började gå ditåt. Det var en minut till avfärd och vi skulle tydligen runda en hel fotbollsplan för att ta oss dit. Alla började springa. Snart var jag ensam och vilse och det såg ut som att jag var på väg in mot militärförläggningar eller nåt. Jag funderade på att gå tillbaka och var lite stressad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *