Veckans tönt är feministen som går nazisternas ärenden

Judehatande nazister finns det tydligen en och annan i Feministiskt Initiativ. En av dem är veckans tönt Oldoz Javidi som föreslagit deportation/förflyttning av judar från Israel till USA. Att vänstern stöttar terroristerna i Hamas och andra terrororganisationer i palestinska områden är inget nytt. Att de blundar för att terroristerna skjuter raketer in på israeliska bostadsområdet är inget nytt. Att somliga i F! vill deportera judar som Hitler känns däremot rätt nytt och mycket ondskefullt.

För övrigt är ju hälften av alla israeler kvinnor så att en feministisk kvinna i Feministiskt Initiativ vill tvångsförflytta kvinnor från deras hem och hemland är väldigt självmotsägande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *