Al Gore och klimathysterikerna har nog fel än

Redan i början på 2000-talet trodde Al Gore att Nordpolen skulle bli isfri 2013-2014. Än har han fel, lite beroende på hur man definierar Nordpolen och dess gränser. Så här i sommarhettan 2018 vill jag påminna om att många miljövänner och klimathysteriker kallade de senaste kalla vintrarna eller svala somrarna för kallare klimat. Kom ihåg det nu om någon börjar böla om att det här inte är väder utan ett varmare klimat.

Alla dessa överdrifter från Al Gore och andra domedagsprofeter innebär inte att klimatet inte blivit varmare jämfört med på 1970-talet när klimathysterikerna trodde att istiden var på väg. 

Det har nämligen blivit varmare globalt, men om allt är människans fel eller om det naturliga variationer är jag lite skeptisk till. Vi får se. Oavsett är det oroande att mänskligheten konsumerar allt mer oljeekvivalenter och att Kina öppnar nya kolkraftverk varje vecka. Förr eller senare påverkar mänskligheten klimatet riktigt mycket.

2 tankar kring ”Al Gore och klimathysterikerna har nog fel än

  1. Arg elev

    Hejsan!
    Du, innan du skirver saker kanske du borde ta reda på riktig fakta och faktikt använda dig av RIKTIGA källor och inte käloor från din egen blogg. Det finns ju redan bevis för att isarna på nordpolen smälter men för att det ska gå in i ditt huvud behöver väl de troligtvis vara borta. Du kommer att fatta att något behöver göras när det randan är försent och jorden och välrden som vi känner är bortom räddning.

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Hej, fakta är fakta. Domedagsprofeter har alltid fel, vilket mitt inlägg handlar om. Glaciärer och is vid poolerna smälter då vi lyckligtvis är i en mellanistid. Oavsett vad vi gör kommer det att bli klimatförändringar på grund av det, menar i alla fall forskarna. Eller förnekar du istid och mellanistid? I så fall får du börja lyssna på vetenskapen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *