Vad drömmer jag för skit?

Jag hade en knasig dröm om hur min f.d. löpcoach D skulle åka till något exotiskt land, troligen Colombia eller Indonesien eller något sådant. Han bodde helt själv ute i djungeln, men lyckades på bara några dagar bygga flera stora hus utan golv uppe i träden. En hel liten jävla by.

Jag vet inte vad som gick fel, krig, rymdvarelser eller orkan men det gick riktigt illa. Vi sprang (eller om jag bara såg saker hända utan att vara där på riktigt i drömmen) medan allt gick illa med trä som flög genom luften och träd som vält.

Nästa resa skulle inte vara så långa promenader mellan de olika stationerna (den beskriven ovan var den första) utan nu jättekort strapats. Det blev inget av det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *