Hård avslutning på 2019 med pedofilälskaren mirjet Sfishta

Från Twitter tog jag de här skärmdumparna på en viss mirjet Sfishta som tydligen ska ha hotat Joakim Lamotte. Frågan är bara varför mirjet Sfishta gör det genom att erkänna att han är hoppas på pedofili och övergrepp på barn. 

Stämningen är rätt infekterad då de hänger ut hans adress också, men kanske lika bra om mirjet Sfishta önskar att barn ska bli våldtagna. Vi måste ju varna hans grannar för kanske tar han saken i egna händer en dag.

1 tanke kring ”Hård avslutning på 2019 med pedofilälskaren mirjet Sfishta

  1. Jan Olofsson

    En riktigt sjuk människa och tillika dömd pedofil. Sådana som han har helt förverkat sin rätt att vistas på fri fot i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *