Mardröm om inbrott

Jag hade svårt att somna om när jag vaknade en natt. Låg där och vände och mig om då och då i sängen. Plötsligt hör jag hur folk är i min bostad. Minst en person har gjort inbrott och jag lägger mig halvt på sidan, halvt sätter mig upp i sängen. Ljuset från vad som troligen var en ficklampa kom allt närmare min halvöppna sovrumsdörr. Riktigt stark ljus var det.

Jag hann tänka att det här blir en livsavgörande stund. Jag funderade också hur de hade kunnat komma in. Jag var helt orörlig och riktigt rädd.

Då vaknade jag för jag hade tydligen drömt att jag inte kunnat somna om. För sov gjorde jag, så efter att ha haft svårt att somna igen hade jag somnat och börjat drömma att jag ännu var vaken och fick inbrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *