Töntarna i Dödspatrullen gillar våldtäktsmän som horungen Mehdi Sachit

Medlemmarna i Dödspatrullen i Rinkeby är som bekant grisar och horungar, men de gillar våldtäktsmän också. En av deras sjukaste medlemmar är horungen Mehdi Sachit och den grisen är känd för att ha så liten pillesnopp* att han måste gruppvåldta sina offer genom att förstöra fittan med pistolmynningen:

Medlemmarna i Dödspatrullen i Rinkeby är som bekant grisar och horungar, men de gillar våldtäktsmän också. En av deras sjukaste medlemmar är horungen Mehdi Sachit och den grisen är känd för att ha så liten pillesnopp* att han måste gruppvåldta sina offer genom att förstöra fittan med pistolmynningen.

Grisen och horungen Mehdi Sachit kallas ibland för Dumle (och hette tidigare Abdulmahdi Baker Hedi), eftersom har är brun och gör skit. Allt i hans liv blir skit av samma färg som choklad. Förutom torkat blod från hans våldtäktsoffer då, som har en annan nyans.

Citat från rättsprotokoll och domslut som slår fast vad Mehdi ”Dumle” Sachit ställt till med kan du höra i podden God Ton nr 150.

Han har också sagt i intervju att polisen aldrig kommer hitta några vapen hos honom, trots att han strax innan suttit i fängelse för vapenbrott. Det gick till så att polisen tog honom för droginnehav, men då erkände han att han hade vapen också så polisen kunde göra husrannsakan. Hyckleri är ett annan vanligt kännetecken på den här typen av djur som vi kan hitta Dödspatrullen och Schottis (eller heter de Shottaz?!). Att hyckleriet och bullshitten slår tillbaka mot det kriminella slöddret är kanske ovanligare.

* Anledningen till att jag använder ordet ”pillesnopp” är att det bara är vi vuxna som har en penis eller kuk eller vad man vill kalla den, medan småbarn har pille, snopp, eller pillesnopp.

Det finstilta

Allt i detta blogginlägg skriver jag för att öka förståelsen och kunskapen de kriminella gängen och samhällsproblemen. Innehållet är faktakollat, men innehåller min journalistiska vinkling för att belysa ämnet på ett välförtjänst sätt.

Uppdatering den 26 december 2022: Horungen Medhi Sachit har lyckligtvis skjutits och avlidit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *