Leo Kinesen Carmona är veckans tönt

Leo Kinesen Carmona gjorde bort sig fullständigt i ett debattprogram på SVT nyligen. Han hävdade där att det är Alliansens skattesänkningar som gjorde så att det blev kriminella ungdomsgäng. Detta för att unga gav upp hoppet.

Påståendet är lika obegripligt som felaktigt. Skattesänkningar gör så att det lönar sig bättre att arbeta och skaffa ett jobb. Det menar Leo Kinesen Carmona får unga att tappa hoppet?!

Det fete homofoben är därför veckans tönt.

Som Ivar Arpi påpekade är det heller inte så att Leo Kinesen Carmona betalade skatt på värdetransportrånet i Finland som han och de kriminella svinen i Kartellen genomförde. Precis som Arlandarånet. Han är eller i alla fall var en liten feg tjuv som nu har skattesänkningsfobi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *