Ondskans Arnstads höstklaver är veckans töntiga händelse

I höstas skämde den till synes ondskefulle Henrik Arnstad ut sig offentligt igen. Detta via denna tweet.

Att kriga mot kommunistiska dikaturer är inte att stå på Hitlers sida. Verkligheten är lite mer komplex än så, men Henrik Arnstad verkar söka effekt och uppmärksamhet med att måla det mesta och de flesta i nazistiska färger.

”Soldaten var med i ’Svenska frivilligkompaniet i svenskspråkiga Infanteriregemente 13, i den finska armén.Implicit säger han alltså att även alla finländare som kämpade för Finlands frihet var ’Hitlers soldater'”

Den historielöse Henrik Arnstad är en tönt för att han inte kan uppföra sig utan måste låta hans inre demoner styra. Eller vad det nu handlar om. Jag har tidigare spekulerat i att han själv är psykiskt sjuk.

Se även min inläggsetikett med Henrik Arnstads alla påhopp och galenskaper.

Och kom ihåg: Never go full Arnstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.