Konspirationsteori – Agent Guillou har aktiverats igen

Nu ska jag roa mig med en konspirationsteori som jag kommit på. Den kan förklara varför Janne Guillou återigen sprider desinformation och attackerar islamistgranskaren och journalisten Sofie Löwenmark samtidigt som inbördeskriget i Ukraina eskalerade till en fullskalig invasion från ett dåligt förberett Ryssland. Det kanske inte är någon slump att det sker just nu.

Janne Guillou gjorde som bekant uppdrag åt kommunistiska Sovjetunionens underrättelsetjänst KGB mellan 1967 och 1972. Källan i länken är Wikipedia.

Min konspirationsteori är att han fortfarande är agent åt Ryssland och att de nu aktiverat honom som om han vore en sleeper-agent. Eller bara gett honom order att utföra ett för honom vanligt uppdrag. Detta för att försöka få bort fokus från Rysslands dödande i samband med den galna invasionen av Ukraina.

Fokus ska istället riktas mot den svenska integrationen och få Sverige att öppna våra gränser igen för total massinvandring från Mellanöstern och Nordafrika. Detta genom att attackera alla som kritiserar hur integrationen skötts och alla som granskar våldbejakande islamisering. Syftet är att försvaga svensk ekonomi och få ökad oreda i samhället. Agenter i andra länder får säkert motsvarande uppgifter.

På så sätt hoppas Ryssland enligt denna konspirationsteori öka problemen i Västvärlden, för att på så vis dra fokus från Ukraina. Det uppdrag har Jan G gjort många gånger tidigare, så det som stödjer konspirationsteorin är tajmingen.

Agent Janne Guillous historiska attacker mot det religiösa våldets försvarare

Hans meritlista i området är tyvärr lång. Läs exempelvis denna krönika om Janne Guillous attacker mot Löwenmark och Doku. Det är inte första gången som han och andra inom vänstern attackerar fel personer av fel anledning. Att granska terrorister, våldsbejakande islamism och kvinnoförtryckare verkar inte Guillou gilla att journalister gör. Det stod klart redan 2016.

Det goda samhället har en ny bra artikel om det. Liksom den här ledartexten i kvällsblaskan och Omni.

Även Magnus Ranstorp har fått skit av Jan Banan Gio.

Troligen ser Guillou ser själv i Doku, som han beskriver som ”fullfjädrade fanatiker.” Det är de inte, men han själv verkar vara det.

Dags att trotsa agent Guillou

Låt oss alla stödja stiftelsen Dokus arbete mot våldsam islamism genom att ge dem en slant. Alla deras betalningsuppgifter finns här.

Veckans tönt

Jan Guillou blir veckans tönt för att han håller på sig här. Det är heller inte första gången som han blir det. Hans anti-meriter och när han kallade Doku för hatsajt har jag skrivit om tidigare. Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.