De ryggradslösa

Tre ukrainska kvinnor som flytt till Sverige fick tydligen påhälsning i sin nya temporära boende. Först var det somalier som försökte bryta sig in, sen araber. Det är inte så att dessa män är representativa för folk därifrån, men dessa undantag var inte precis där för att stamma fram några nervösa raggningsrepliker.

Ett samhälle skapat av vänstern, liberaler och Reinfeldt-moderater kryllar av våldtäktssvin. Försöka bryta sig in så fort de hörde det var nytt ”lammkött” där. Eller vad de kallar kvinnor de ska våldta. Det är svårt att veta hur tankegångarna går när det gäller grisar i människoskepnad som är resultatet av generationer av kusingiften (=incest).

Det är sjuka svin som inte har ryggrad nog att skydda kvinnor, utan vill attackera dem. Alla som nu låtsas att de bara varit naiva när det gäller svensk integration och migration är veckans töntar. Här är några exempel från vänsterkanten, men de finns bland mitten och högern också.

Socialdemokraternas ursäkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *